SALA Rent

SALA Group, peste 26 de ani de experienta ca importator direct si furnizor de echipamente de curatenie in Romania

0729.006.971

IMPORTANT! Ne rezervăm dreptul de a verifica și a ne selecta clienții. Este posibil ca să nu fie eligibilă orice solicitare de închiriere.

despre noi

1.

Alegi echipamentul dorit

Consultantii nostri va stau la dispozitie pentru a alege echipamentul de curatenie dorit.

2.

Alegi durata necesara

Din pagina produsului, poti bifa perioada dorita de inchiriere – iti va fi afisat si costul total.

3.

Finalizezi comanda. 

Completezi toate datele fomularului precum si adresa la care doresti sa-ti livram echipamentul si un nr telefon de contact de la locatia respectiva.

4.

Primesti factura proforma, o achiti si ne transmiti copia platii. 

Proforma va contine, in functie de locatie, si eventuale cheltuieli de transport. 

5.

Iti livram echipamentul, pregatit gata de lucru. 

Dupa vizualizarea incasarii in contul nostru bancar, te sunam pentru confirmare si pentru stabilirea detaliilor privind locatia de livrare

6.

Utilizezi echipamentul pe perioada achizitionata iar apoi vom veni pentru preluare.

Iti stam la dispozitie pentru preluarea echipamentelor de curatenie dupa ce le utilizezi.

Ca partener și aliat de încredere, SALA – Clean Business vă asigură soluția personalizată, pentru orice provocare apărută în menținerea eficientă a curățeniei din curtea sau clădirile companiei, pentru aproape toate domeniile de activitate, inclusiv pentru curățenia stradală gestionată de municipalități.

SALA – Clean Business identifică cu obiectivitate necesitățile reale ale Clientului și generează soluții croite pe măsura provocărilor și posibilităților acestuia. Și aceasta, indiferent cine este Clientul și în ce domeniu activează: Utilizator final (companii din industrie, transporturi, depozite, magazine, sedii de birouri, clinici, instituții administrative ș.a.), Operator din Industria de Curățenie sau Revânzator.

Aspiratoare profesionale, Aspiratoare industriale, Utilaje de spălat/uscat pardoseli, Mașini și echipamente de măturat, Echipamente combinate de spălat/uscat și măturat, Mașini de spălat mocheta, Monodiscuri, Vehicule de curățenie stradală, Măturătoare stradale, Utilaje de deszăpezire și Vehicule multifuncționale.