SALA Rent

SALA Group, peste 26 de ani de experienta ca importator direct si furnizor de echipamente de curatenie in Romania

0729.006.971

IMPORTANT! Ne rezervăm dreptul de a verifica și a ne selecta clienții. Este posibil ca să nu fie eligibilă orice solicitare de închiriere.

Compania

Ca partener si aliat de incredere, SALA – Clean Business va asigura solutia personalizata, pentru orice provocare aparuta in mentinerea eficienta a curateniei din curtea sau cladirile companiei, pentru aproape toate domeniile de activitate. 

Sute de produse profesionale

DIVERSITATE

Sute de articole livrabile prompt din stoc. De la detergenti, materiale consumabile si alte produse de curatenie pana la echipamente mici si mari. De la piese de schimb și accesorii pana la tehnologii de ultima generatie pentru intretinere si curatenie profesionala.

Solutii complete

SUPORT TOTAL

Va oferim suport in alegerea solutiilor optime. Obtineti solutii personalizate complete. Va sustinem total: de la analiza provocarilor pe care le aveti, la elaborarea, testarea, implementarea si validarea solutiilor. Pentru orice intrebare sau solicitare:

Parteneri de marca

PROFESIONALISM

Selectam cu grija Partenerii internationali dintre cei mai importanti producatori de echipamente si produse de curatenie profesionala. Astfel, putem sa raspundem cu promptitudine tuturor nevoilor clientilor cu echipamentele si produsele cele mai inovatoare , care respectă natura si eficientizeaza activitatea de curatenie profesionala

Service de calitate

ASISTENTA CALIFICATA

Pentru anumite echipamente si masini de curatenie profesionala, punem la dispozitia Clientului prezentări in Show-Room, instruirea personalului, punerea în functiune, asistenta tehnica post vanzare, service inalt calificat, cu interventii la locatia clientului si/sau la sediul nostru.Se pot oferi in unele cazuri si echipamente de back-up, la nevoie.

Calitate si produse ECO logice garantate

LA STANDARDE UE

Produsele si soluțiile noastre sunt in deplina concordanta cu standardele UE privind cerintele de Protectie a Mediului si mentinerea calitatii acestuia. SALA Impex - cu numele de brand SALA Clean Business - detine certificarile de calitate pentru a desfasura activitatile la cele mai inalte standarde din industrie si, la randul sau, le asigura clientilor sai certificate de garantie, pentru produse si echipamente de curatenie profesionala.

Acoperire nationala

PROMPTITUDINE

Livrare rapida in toata tara (24-48 ore) si, la cerere, livrari in regim de URGENTA. Dispunem de parc auto pentru intreg teritoriul României. Facem livrări si prin Fan Curier pentru anumite comenzi. Asiguram acoperirea nationala si la asistenta si service. Reactie promptă la solicitări de orice fel. ​