SALA Rent

Protectia datelor

Protectia datelor

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE – Colectarea si folosirea datelor personale pe acest site

Introducere

Informarea corecta a utilizatorilor acestui site este importanta pentru noi, asa ca vom explica in detaliu, in randurile care urmeaza, ce date colectam, cum le folosim, in ce scop le folosim si care sunt drepturile utilizatorului in acest context.

Date cu caracter personal

  • desemneaza orice informatii (orice insiruire de caractere, semne, cifre, litere) referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila. Este considerata a fi o „persoana fizica identificabila” o persoana fizica ce poate fi identificata, in mod direct sau indirect, in special prin referire la un identificator, precum un nume, un numar de identificare, date de localizare, un identificator online sau la mai multe elemente specifice proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.


Prelucrarea datelor cu caracter personal

  • desemneaza orice operatiune sau orice ansamblu de operatiuni efectuate sau nu de catre Operator cu ajutorul unor procedee mecanice sau automatizate si aplicate datelor sau ansamblurilor de date cu caracter personal, precum culegerea, inregistrarea, organizarea, structurarea, pastrarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, comunicarea prin transmisie, difuzarea sau orice alta forma de punere la dispozitie, apropierea sau interconectarea, limitarea, stergerea sau distrugerea acestora.

Folosim datele dvs., doar daca avem acordul dvs., in mai multe feluri, in functie de natura lor. In continuare (mai jos) am detaliat toate tipurile de date pe care le colectam si cum le folosim ulterior:

  1. In cazul in care ne-ati furnizat datele tale personale, prin inregistrarea la Newsletter:
  • Adresa de email o vom folosi pentru a va trimite emailuri de informare cu privire la produsele si serviciile noastre, dar si la articolele si resursele pe care le publicam periodic pe acest site;
  • Prenumele si Numele – folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primiti de la noi. Platforma pe care o folosim pentru email marketing (Mailchimp), ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonati;
  • Numarul de telefon – folosim aceste date pentru a va putea contacta rapid, in cazul in care sunteti interesat de ofertele noastre/ doriti sa cumparati un produs sau avem o oferta promotionala ce va poate fi de interes.
  • Numele companiei – folosim aceste date pentru a personaliza selectia de informatii transmise prin Newsletter, in functie de interesele companiei pe care o reprezentati.
  1. In cazul in care ne-ati furnizat datele personale (cele de mai sus), prin trimiterea unei solicitari de informatii punctuale (prin formularele de Contact) – folosim aceste date exclusiv pentru a putea sa raspundem prompt la solicitarile dvs, in numele Companiei dvs., fara a le pastra sau folosi ulterior in niciun alt mod.
  2. In cazul in care ne-ati furnizat datele personale (cele de mai sus ,plus Datele de facturare: CNP, CUI, Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Bancii, Numele Reprezentantului Legal, Functia Reprezentantului Legal) in urma transmiterii unei Comenzi in magazinul nostru online si/sau in corespondenta consecventa unei astfel de Comenzi – folosim aceste date exclusiv pentru a incheia contracte, facturi proforma si alte documente contabile strict necesare bunei derulari a relatiilor contratuale stabilite intre Client/Cumparator si Vanzator.

Datele despre browser/IP/dispozitiv

In cazul in care ati fost de acord sa colectam detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv (accept eventual dat prin click-ul din bara de Cookies), folosim aceste date pentru a determina cum folositi site-ul nostru, scopul fiind sa facem schimbarile necesare pentru ca sa gasiti mai usor informatiile pe care le cautati.  

Am luat toate masurile tehnice pentru ca dvs. sa nu fiti obligat(a) sa ne furnizati niciun fel de date nenecesare scopului propus (buna desfasurare a relatiilor contractuale si/sau buna si corecta derulare a informarii solicitate), dar e bine de stiut ca fara datele solicitate (toate cele de mai sus, inclusiv cele colectate prin cookies), e posibil ca anumite parti din site sa nu functioneze corect, sa nu putem colabora, si/sau sa nu va putem anunta cu privire la serviciile din portofoliul nostru de care ati putea fi interesat(a).

PARTAJAREA DATELOR PERSONALE

Datele dumneavoastra colectate prin intermediul acestui site pot fi transmise doar in interiorul SC SALA IMPEX SRL
Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele dvs. catre terte parti. Oferim servicii care se bazeaza pe increderea clientilor si a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces.

Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agentiile sau furnizorii cu care colaboram in baza unor contracte ce contin clauze de confidentialitate, fara de care nu ne-am putea desfasura activitatea si, in cazuri exceptionale si doar pe baza unor cereri oficiale, institutiile publice care aplica legea in Romania.

MESAJELE NOASTRE DE MARKETING

In cazul in care avem acordul dvs. implicit, confirmat prin inregistrarea la newsletter, va vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a va informa despre: produse noi, promotii si oferte, evolutia in timp a stocurilor diferitelor noastre bunuri si produse.

Dezabonare de la newsletter

Va puteti dezabona de la newsletter in orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:

  • Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi;
  • Prin trimiterea unui email catre noi, la adresa: marketing@sala-group.ro , in care sa solicitati dezabonarea.

In oricare dintre cele doua situatii, ne vom asigura ca nu veti mai primi mesajele noastre de marketing prin email. Orice solicitare in acest sens va fi rezolvata in maxim 48h de la primire (in zilele lucratoare).

Drepturile furnizorului de date cu caracter personal (drepturile dvs.)

Dreptul la acces si la informare

  • Oricand aveti dreptul de a solicita informatii cu privire la datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra. Puteti contacta SC SALA IMPEX SRL la email: marketing@sala-grop.ro sau office@sala-group.ro pentru a va furniza ce date se detin despre dumneavoastra.


Dreptul la portabilitate

  • Aveti dreptul sa obtineti transferul unei copii a datelor dumneavoastra catre dumneavoastra sau catre o alta adresa de fiecare data cand SC SALA IMPEX SRL va prelucreaza datele cu caracter personal prin mijloace automate in baza acordului dumneavoastra. Transferul include numai datele cu caracter personal pe care ni le-ati transmis.


Dreptul la stergerea datelor

  • Oricand aveti dreptul sa solicitati stergerea datelor cu caracter personal prelucrate de SC SALA IMPEX SRL (la adresele de mail mentionate mai sus), cu exceptia urmatoarelor situatii: daca ati efectuat o achizitie sau urmeaza sa efectuati o achizitie atunci vom pastra datele dumneavoastra cu caracter personal in legatura cu tranzatia efectuata sau tranzactia viitoare in conformitate cu prevederile legislative fiscale si de contabilitate; daca in urma achizitiei aveti factura neplatita/neachitata; daca aveti in lucru comenzi neexpediate sau expediate partial; daca aveti in lucru solicitari nerezolvate sau rezolvate partial; daca aveti un contract in lucru si inca in termen de executie.


Dreptul la restrictionarea prelucrarii

  • Aveti dreptul sa solicitati operatorului SC SALA IMPEX SRL sa restrictioneze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele situatii: daca afirmati ca datele dumneavoastra cu caracter personal sunt incorecte, caz in care SC SALA IMPEX SRL trebuie sa restrictioneze orice prelucrare a acestor date pana la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal; daca considerati ca prelucrarea este ilegala, puteti sa solicitati restrictionarea utilizarii datelor dumneavoastra cu caracter personal; daca va opuneti prelucrarii in baza interesului legitim in SC SALA IMPEX SRL, acesta va restrictiona orice prelucrare a acestor date pana la confirmarea interesului legitim; daca SC SALA IMPEX SRL nu mai are nevoie de datele dumneavoastra cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a va apara drepturile in instanta.


Dreptul de retragere a datelor cu caracter personal

  • Aveti dreptul sa va retrageti consimtamantul dat catre SC SALA IMPEX SRL de prelucrare a datelor dumneavoastra personale, in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamantul dumneavoastra. Retragerea consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata anterior retragerii ramanand in continuare valabila.


Dreptul a depune plangere la autoritatea de supraveghere

  • Daca suspectati ca SC SALA IMPEX SRL va prelucreaza datele cu caracter personal in mod incorect sau in alt scop decat cel declarat, contactati pe email SC SALA IMPEX SRL.
  • Aveti dreptul sa va adresati catre Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.


Drepturile si obligatiile Operatorului de date cu caracter personal

  • Operatorul va colecta datele personale in scopuri determinate, explicite si legitime, ulterior nefiind permisa prelucrarea intr-un mod incompatibil acestor scopuri.
  • Operatorul va prelucra datele cu caracter personal in mod legal, echitabil si transparent fata de persoana vizata.
  • Operatorul se va asigura ca datele personale sunt adecvate, relevante si limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt prelucrate.
  • Operatorul va pastra datele intr-o forma care sa permita identificarea persoanelor vizate pe o perioada care nu depaseste perioada necesara indeplinirii scopurilor in care sunt prelucrate.
  • Operatorul garanteaza ca datele personale sunt prelucrate intr-un mod care asigura securitatea adecvata a datelor, inclusiv protectia impotriva prelucrarii neautorizate sau ilegale, impotriva pierderii, a distrugerii, a deteriorarii.
  • Operatorul se asigura ca persoanele autorizate in calitate de terti sa prelucreze datele cu caracter personal s-au angajat sa respecte confidentialitatea sau au o obligatie statutara adecvata de confidentialitate.
  • Operatorul se obliga sa pastreze evidentele activitatilor de prelucrare aflate in responsabilitatea sa, sa coopereze cu autoritatea de supraveghere si sa puna la dispozitia acesteia, la cerere, aceste evidente, pentru a putea fi utilizate in scopul monitorizarii operatiunilor de prelucrare respective.


FOLOSIREA COOKIE -URILOR

Pe acest site folosim cookie-uri.

Ce sunt cookie-urile?

Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard driverul utilizatorului).

CUM NE PUTETI CONTACTA?

In cazul in care va putem oferi orice fel de informatii cu privire la produsele si serviciile noastre, sau la felul in care colectam si utilizam datele dvs. personale, va rugam sa ne trimiteti un email din pagina de contact.

POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR

Politica de utilizare a cookie-urilor explica ce sunt acestea, cum sunt utilizate cookie-urile de catre compania noastra si de terte parti asociate, optiunile dvs. cu privire la cookie-uri si informatii suplimentare despre cookie-uri.

CE SUNT COOKIE-URILE ?

Cookie-urile sunt mici fragmente de text trimise si stocate in browser-ul dvs. web de catre site-urile pe care le vizitati. Fisierele cookie permit Serviciului sau unei terte parti sa va recunoasca si sa va faca mai usoara urmatoarea vizita sau utilizare.

Cookie-urile pot fi „persistente” sau „de sesiune”.

CUM UTILIZEAZA COOKIE-URILE WEBSITE-UL NOSTRU?

Cand utilizati si accesati Serviciul, vom plasa un anumit numar de fisiere cookie in browser-ul dvs web.

Folosim cookie-uri in urmatoarele scopuri:

  • pentru ca Serviciul sa functioneze corespunzator cerintelor utilizatorilor
  • pentru furnizarea statisticilor necesare.

Cookie-urile sunt stocate de catre server-ul nostru, care masoara eficienta site-ului.

Activarea acestor fisiere cookie nu este strict necesara pentru functionarea site-ului dar, va va oferi o experienta de navigare mai buna. Puteti sterge sau bloca cookie-urile, dar acest lucru ar putea impiedica buna functionare a site-ului.

Informatiile  furnizate de cookie-uri nu sunt folosite pentru a va identifica personal, iar modelele de date sunt pe deplin sub controlul nostru. Aceste cookie-uri nu sunt folosite in alte scopuri decat cele descrise aici.

UTILIZAM SI ALTE COOKIE-URI?

Pe langa cookie-urile noastre, este posibil sa folosim si cookie-urile unor terte parti pentru a raporta statisticile de utilizare a Serviciului.

Unele dintre paginile sau subsite-urile noastre pot utiliza cookie-uri suplimentare sau diferite fata de cele descrise mai sus. Daca da, detaliile acestora vor fi furnizate in paginile specifice referitoare la cookie-uri. S-ar putea sa vi se solicite acordul de a stoca aceste cookie-uri, daca este necesar!

Altfel, nici un cookie extern nu va fi utilizat pentru a va identifica personal.

CUM SA CONTROLEZI COOKIE-URILE ?

Puteti sa controlati si/sau sa stergeti cookie-uri, dupa cum doriti – pentru detalii, consultati aboutcookies.org sau http://www.allaboutcookies.org/. Puteti sterge toate fisierele cookie care sunt deja pe computerul dvs. si puteti seta browser-ul pentru a impiedica stocarea acestora. Totusi, daca faceti acest lucru, va trebui sa ajustati manual anumite preferinte de fiecare data cand vizitati un site, iar unele functionalitati si servicii s-ar putea sa nu functioneze corespunzator!

Aceste reglementari legate de protectia datelor tale au fost publicate pe site-ul nostru la data la care site-ul nostru a devenit public.