SALA Rent

SALA Group, peste 26 de ani de experienta ca importator direct si furnizor de echipamente de curatenie in Romania

0729.006.971

IMPORTANT! Ne rezervăm dreptul de a verifica și a ne selecta clienții. Este posibil ca să nu fie eligibilă orice solicitare de închiriere.

Produse

În aceste pagini găsiți ce Echipamente curățenie disponibile pt închiriere avem în acest moment.

Pentru a afla care este gama completă de mașini, utilaje și echipamente pentru curățenie profesională pe care vi le oferim pentru achiziționare, vizitați site-ul SALA CLean Business.

Pentru a achiziționa direct o gamă largă de produse și echipamente de curățenie profesională, vizitați magazinul nostru online SALA SHOP.

Dacă vă doriți  să închiriați alte modele de echipamente curățenie pe care momentan nu le avem disponibile, vă rugăm să reveniți; este posibil să le găsiți la noi, data viitoare.

AVANTAJELE ÎNCHIRIERII

Dacă alegeți unul sau mai multe Echipamente curățenie disponibile pt închiriere din lista de mai sus:

  • Firmele de curățenie specializate pot avea mai multă flexibilitate, când au de gestionat mai multe locații, în diferite colțuri ale României.
  • Alte firme ori departamente administrative /de curățenie, ce operează în cadrul unor Centre de Logistică, Firme de Construcții, Fabrici, Zone Rezidențiale ș.a. își eficientizează astfel costurile de operare.

În plus, obțineți:

  • DEDUCERE FISCALĂ – Închirierea reprezintă cheltuieli operative 100% deductibile fiscal, fără a necesita imobilizări corporale, fără cheltuieli cu amortizarea etc.
  • RAPIDITATE – În maximum 24h (pentru utilajele disponibile în stoc).
  • BUGET FIX – Costuri clare și predictibile pe întreaga perioadă de desfășurare a contractului
  • Factura fiscală se emite pe CENTRE DE COST, ceea ce poate facilita monitorizarea locațiilor și, mai apoi, o analiză mai bună a afacerii pentru Client.